123HUISDIEREN.NL

Het GROOTSTE online platform voor dieren.

ONLINE DIERENARTS

N

ALTIJD je eigen online Dierenarts

GRATIS & voor iedereen met een huisdier

N

MISSIE: goede zorg voor dieren

Goede zorg die voor alle huisdieren toegankelijk is

Ben jij iemand die de volledige controle wilt hebben over ieder aspect van het leven van jouw dier of van dieren in het algemeen? 
Dan zijn wij de juiste organisatie voor jou. Wij geloven namelijk in onze missie: het verbeteren van de zorg voor dieren!

Wij willen ervoor zorgen dat jouw dier alleen de zorg krijgt die echt nodig is, dat deze zorg goed is en dat je daar een eerlijke prijs voor betaalt. 

GRATIS DIERENARTS NODIG? Registreer jezelf zonder kosten bij onze community.
(Na het aanmelden kun je direct je hulpvraag kwijt)

 

WIJ MIKKEN!

 

Heeft mijn dier een dierenarts nodig? Mijn dier heeft een probleem of is ziek. Ik maak me zorgen. Is het nodig om naar een dierenarts te gaan of kan ik zelf iets doen? Ik wil niet voor niks gaan. Of ik kan niet zomaar zelf naar de dierenarts gaan. Als ik te lang wacht dan kan dat slecht zijn voor de gezondheid van mijn dier. Als ik voor  niks ga dan levert het onnodige stress en kosten op.

Stop met twijfelen! Ga naar onze community: leden.123huisdieren.nl

WIJ SCHIETEN!

 

Eén van onze dierenartsen helpt jouw dier. Wij zijn je eigen online dierenarts. Zo heb je er gewoon een dierenarts bij. Gemakkelijk! Bij veel problemen hoef je niet naar een dierenarts toe, maar heb je wel hulp nodig om het probleem van je dier op te lossen.

 

Moet je dier uiteindelijk echt naar de dierenarts, maar kun je zelf niet gaan? Dan helpen we bij het regelen van een dierenarts aan huis.

 

Je eigen GRATIS online dierenarts: dat is echt SUPER HANDIG!

Online dierenarts: dat wil ik ook! Ik wil graag meer weten

Je wilt graag je eigen gratis online dierenarts. Je wilt gewoon nog even rondkijken? Dat mag! Weet je wat, ik ga je helpen. Ik snap dat je haast hebt en geen zin hebt om lang te moeten zoeken. Wij hebben net als jij een hekel aan onoverzichtelijke websites. Ik heb daarom hieronder de onderwerpen geplaatst die je kunt aanklikken zodat je gelijk op de goede plek aankomt op deze pagina of website.

Internet is onze eerste hulpbron

R

Stiekem doen we allemaal hetzelfde

We willen iets weten over ons dier: dan raadplegen we eerst internet. We googlen er op los totdat we een antwoord hebben gevonden dat enigszins bevredigend is.

R

Of we vragen het in de dierenwinkel

Ze hebben heus niet altijd het antwoord, maar je bent er nu toch. Daarbij is het laagdrempelig en in het geval dat ze het wel weten heb je weer kosten bespaard.

R

Maar, heb je nou een goed antwoord gevonden?

Dat weet je niet. Toch kan dat anders, zelfs zonder iets aan je gedrag te hoeven veranderen. Gebruik bij vragen en problemen niet Google, maar 123Huisdieren.nl.

De hulp van onze dierenarts is voor iedereen kosteloos. Het enige wat we van je vragen is om je vrijblijvend te registreren bij onze community.

Dit verplicht je tot niets en kost je minder dan 1 minuut. Dit registreren kan via deze link.

ALTIJD je eigen online dierenarts: GRATIS & voor iedereen met een dier.

Ben jij iemand die de volledige controle wilt hebben over ieder aspect van jouw dier? Dan zijn wij de juiste organisatie voor jou.
Wij willen ervoor zorgen dat jouw dier alleen de zorg krijgt die echt nodig is, dat deze zorg goed is en dat je daar een eerlijke prijs voor betaalt.
Bezoek onze community en kijk wat we doen. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.
Na het aanmelden kun je jouw hulpvraag direct kwijt. 

 

GA NAAR COMMUNITY

De voordelen van je eigen online dierenarts

Je hebt 123Huisdieren.nl als je eigen online dierenarts naast je fysieke dierenarts. Je hoeft niet te kiezen voor een verandering. Wij gaan voor en/en. We werken samen met fysieke dierenartsen zonder deze te vervangen. We staan slechts 1 gemakkelijk stapje daarvoor en zijn jouw toegankelijke aanspreekpunt. Super Handig. Super Toegankelijk. Super Bereikbaar.

Je kunt met ons CHATTENBELLENMAILEN (we reageren snel!). Bekijk hieronder alle voordelen van een eigen online dierenarts.

N

GRATIS consult met dierenarts, 7 dagen per week

 • Specialist in het beoordelen van het probleem van je dier. Waar mogelijk zelfhulpadvies.
 • Niet onnodig naar de dierenarts: geen onnodige kosten of stress
 • Wij zijn jouw tussenpersoon wanneer je dier het beste toch naar de dierenarts kan gaan
N

SECOND OPINION over diagnose & behandeling

 • overleg en terugkoppeling over een behandeling of gestelde diagnose
 • Waar nodig doen wij dit overleg met een specialist
 • Soms is het fijn om met een andere professional te overleggen zonder je dierenarts af te vallen
 • Met vragen over een factuur kun je bij ons terecht
N

1 digitaal MEDISCH DOSSIER van je dier

 • Behoudt overzichtelijke ziektegeschiedenis: geen dubbele onderzoeken of onnodige belasting van je dier
 • Ook als je meerdere dierenartsen of specialisten bezoekt: wij verzamelen de gegevens na ieder bezoek
 • Online gemakkelijk te delen met jou en je dierenarts
N

ZORGPLAN op maat voor jou en je dier

 • Wij houden bij welke zorg je dier nodig heeft
 • een zorgplan op maat  per dier en wij helpen je op de juiste momenten herinneren of sturen het op
 • We helpen je ook wanneer je vragen hebt over euthanasie of wanneer je dier overleden is.

Je eigen gratis online dierenarts: noem 1 goede reden waarom je die niet wilt hebben?

3 redenen waarom je WEL je eigen online dierenarts wilt hebben

Nu jij nog aan het denken bent over die goede reden om ons niet als online dierenarts te nemen, zal ik alvast 3 redenen opnoemen waarom je ons WEL als online dierenarts neemt. Een online dierenarts is zoals je hierboven hebt kunnen lezen super gemakkelijk. Het klinkt zelfs zo handig dat je bullshit radar aan gaat: waar zit het addertje verstopt? We zijn heel goed in het signaleren van gevaar. We kunnen ons moeilijker voorstellen dat het echt zo simpel is. Toch kun je van me aannemen dat het de gemakkelijkste dierenarts is die je kunt hebben. Je dieren aanmelden bij onze online dierenkliniek is overigens ook erg gemakkelijk!

Je hebt onnodig geld uitgegeven?

Er blijkt niks aan de hand te zijn met je dier en nu voelt het vervelend dat je toch geld aan de dierenarts heb uitgegeven. Mijn advies: vraag het eerst aan ons. De kans is groot dat wij je zelf kunnen helpen. Geen geld uitgegeven, probleem toch opgelost. Herken je jezelf hierin? Stel jezelf dan gerust door te lezen hoe dat voor anderen is.

Je hebt te lang gewacht om met je dier naar de dierenarts te gaan?

We gaan niet graag naar de dierenarts omdat we al druk genoeg zijn. Dierenartsen zijn daarbij duur en we geven niet graag ons geld uit. Ook is het verrekte lastig om als leek in te schatten of je dier last heeft van een echt probleem. Ze zeggen zo weinig. Je kijkt het dus nog even aan. Maar dan treft het noodlot: je hebt te lang gewacht. Je dier is echt ziek en in dit stadium moeilijk nog te helpen. Herken je jezelf hierin? Stel jezelf dan gerust door te lezen hoe dat voor anderen is.

Het kost niks en kan 7 dagen per week vanuit huis 🙂

We zijn gratis en dat blijven we ook.

Waarom je ons niet als online dierenarts zou nemen?

Heb je al bedacht waarom je ons niet als online dierenarts neemt? Zoals ik al eerder aangaf hebben we een bull-shit radar die aangaat bij handige diensten die gratis zijn: waar zitten de addertjes onder het gras verstopt en is deze diensteverlening niet te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Maar ik kan me voorstellen dat je nog twijfels zou kunnen hebben. Laat ik die benoemen, bespreken en daarmee wegnemen.

Je denkt dat de dienstverlening van 123Huisdieren.nl helemaal niet handig is?

Dat zou een goed bezwaar kunnen zijn. Een dienst waar je niet gemakkelijk mee om kunt gaan wilt natuurlijk niemand. We hebben onze diensten daarom uitvoering getest en aangepast. Want handig in het gebruik willen we zijn. Loop je toch nog ergens tegen aan? Help ons door het aan ons te vertellen en wij kunnen zo leren van jou. Naast handig in het gebruik hoef ik natuurlijk niet uit te leggen dat een eigen online dierenarts altijd handig is om te hebben.

Je hebt slechte ervaringen met bedrijven die zeggen gratis te zijn?

Soms kom je achteraf toch voor onverwachte kosten te staan, ondanks dat een bedrijf gratis dienstverlening aanbiedt. En daar zijn wij: weer een bedrijf dat roept gratis te zijn. Maar geloof me, dat zijn we echt. Alleen jouw (vrijwillige) deelname aan onze community kost een zeer klein bedrag per maand. De rest is en blijft gratis, ongeacht de tijd die we voor jouw dieren uittrekken en de moeite die we voor je doen. Geen zorgen. 🙂

Een online dierenarts: wat vinden andere mensen daar nou van?

Waarom ga ik eigenlijk te vaak naar de dierenarts?

“Op de één of andere manier ga ik voor veel meer klachten met mijn dieren naar de dierenarts, dan dat ik zelf naar de huisarts zou gaan (dat geldt zelfs voor mijn kinderen!). Dat heeft niks met een verschil in mijn liefde te maken. Het heeft ermee te maken dat ik mezelf heel gemakkelijk in een ander mens kan verplaatsen, waardoor ik de klacht beter kan inschatten op ernst. Dat heb ik bij dieren niet. Een wratje bij een mens wekt geen zorg, maar misschien is dat bij mijn hond wel heel erg gevaarlijk? Weet ik veel. Pas nadat ik een keer hierover gesproken heb met een dierenarts snap ik dat deze onzekerheid ook bekend is bij dierenartsen. Zij raken deze onzekerheid pas kwijt na het volgen van een hele opleiding tot dierenarts. Daarna heeft ook een dierenarts nog jarenlange ervaring nodig om met zekerheid in te durven schatten of er sprake is van een probleem dat ernstig is of niet. Bij een diersoort die helemaal niet op onszelf lijkt moet je dat echt leren inschatten. Voor ons als leek is het daarom handig om eerst contact op te nemen met 123Huisdieren.nl. Voor mij echt een uitkomst: zo voorkom ik dat ik te vaak (onnodig) naar de dierenarts toe ga.”

Waarom ik te lang heb gewacht om met mijn kat naar de dierenarts te gaan

“Ik heb een inschattingsfout gemaakt. Mijn kat leek niet in orde, maar ik dacht dat het wel mee zou vallen. Ik ben te laat naar de dierenarts gegaan en toen bleek ik te laat te zijn: mijn kat was niet meer te helpen. Ik neem dat mezelf erg kwalijk. Achteraf gezien had ik er veel voor over gehad om mijn kat nog bij me te hebben en voelt het stom dat ik besloten heb het nog even aan te kijken. Ik had natuurlijk mijn dierenarts kunnen bellen om navraag te doen. Maar ik weet hoe dat gaat, voordat je het weet staat er een afspraak gepland. En daar had ik nou net geen zin in. Want wie zegt dat een bezoek aan de dierenarts nodig was? Ik was druk en ik maak mijn kat echt niet blij met een tripje in de kattenmand. Daarbij waren de feestdagen net achter de rug en had ik geen zin om geld uit te geven als het niet hoeft. Ik weet dat het lullig klinkt nu ik besef dat ik mijn kat had kunnen redden, maar toch speelde dat alles een rol in mijn besluit om het aan te kijken. En hoe gek het ook klinkt: ergens kon ik me helemaal niet voorstellen dat mijn kat echt ziek zou zijn. Op de één of andere gekke manier verwacht ik dat eerder bij anderen. Mijn kat toonde zichzelf ook eigenlijk helemaal niet zo ziek als achteraf bleek. Ik kon de ernst van haar probleem dus eigenlijk heel moeilijk zelf inschatten. Nu voel ik me echt vreselijk dat ik zo lang heb gewacht terwijl ik ergens wel vermoedde dat er iets met haar aan de hand was. Natuurlijk was zij het meer dan waard om tijd voor te maken en om geld aan uit te geven. Als ik toen had geweten dat je een online dierenarts kunt nemen die je in deze gevallen adviseert dan had ik het wel geweten. Ik had simpel kunnen chatten vanuit huis en zij hadden me kunnen helpen om de situatie goed in te schatten. Dan was ik veel eerder naar de dierenarts gegaan.”

Online dierenarts: Super Bereikbaar. Super Handig. Super Snel.

Een eigen online dierenarts hebben is dus eigenlijk heel tof. Je snapt dat het super gemakkelijk is zonder dat je iets aan je leven hoeft te veranderen. Bij vragen over je dier(en) of bij problemen met je dier(en) weet je ons direct te vinden. De antwoorden kloppen, de adviezen kloppen, je gaat voor het goede vervolgtraject. En het kost je helemaal niks. Het kan 7 dagen per week en je hoeft zelfs de deur niet uit. Ik vat onze online dierenarts nog 1 keer voor je samen:

 • wij mikken: Heeft jouw dier een dierenarts nodig? Wij zijn super bereikbaar: chatten, bellen, mailen, 7 dagen per week.
 • Wij schieten: Onze dierenarts helpt jouw dier. Super handig: geen onnodig bezoek aan de fysieke dierenarts en toch weten dat je het niet te lang aankijkt.
 • Wij raken: Jij en je dier zijn op de juiste manier geholpen. Super snel: het kost je slechts een klein moment van je dag.

Wij zijn meer dan alleen een online dierenarts! Wij zorgen er als tussenpersoon voor dat je alleen maar naar de dierenarts gaat die het beste bij jouw zorgvraag past. Met onze vergelijkingssite vind je snel de beste dierenarts bij jouw in de buurt. En op onze kennisbank vind je alles wat je nodig hebt voor je ik-wil-het-weten en ik-wil-het-doen momenten. Zoals gezegd zijn wij het GROOTSTE online platform voor diergeneeskunde. We horen je snel!

Ja! Ik vind 123HUISDIEREN.NL leuk!

Het lijkt me ontzettend gemakkelijk om een eigen gratis online dierenarts te hebben.

Ik deel jullie missie: betere (goede!) zorg voor dieren.

De GROOTSTE online community voor dieren.

N

ALTIJD je eigen online dierenarts

GRATIS & voor iedereen met een dier. 

N

MISSIE: goede zorg voor dieren

Goede zorg die voor alle huisdieren toegankelijk is. 

Wij zijn de OMBUDSMAN voor DIEREN: wij behartigen de belangen van dieren & diereigenaren. Wij maken zorg voor iedereen toegankelijk.

Onze privacy verklaring.

ONZE SOCIALE MEDIA

ONZE GEGEVENS

123Huisdieren.nl BV

Staalweg 48

2612 KK Delft

info@123huisdieren.nl

085 401 88 88

KvK 68337450

BTW nr NL857399135B01

ING Bank NL65INGB0007588324

 

Pin It on Pinterest

Share This